Kas teadsite, et Endospheres Therapy® oli välja töödeldud Itaalias Gianluca Cavalletti ja fleboloog Pierre-Antoine Bacci poolt ja algselt mõeldud sportlastele? Juba hiljem hakati seda kasutama kui salenemise meetodit.

Meie spetsialist Aleksei räägib metoodikast: “Endosfäär on üks mu lemmik protseduuridest, kuna see on tõhus, kiire ja ei nõua kliendilt spetsiaalset ettevalmistust ega taastumisaega.

See sobib suurepäraselt sportlastele ja harrastajatele, kes tunnevad valu või spasme lihastes. Paljud kasutavad peale treeninguid spetsiaalseid rulle, mida pakutakse ka jõusaalides. Endosfäär on aga massaažirullide uus efektiivsem tase – spetsialist kontrollib rullikute vibratsiooni kiirust ja survet. Tänu sellele saab kõik vajalikud tsoonid läbi töötada. Lisaks oskab spetsialist öelda, mis kohad vajavad rohkem tähelepanu.”

Seadet kasutatakse laialdaselt spordimeditsiinis, täpsemalt keha taastumisel pärast füüsilist koormust, spordimassaaži tegemiseks ning isegi operatsioonideks valmistumisel ja operatsioonijärgses taastusravis.

Endospheres Therapy® tekitab meeldiva tunde ja ei kahjusta nahka. Kogu keha läbitöötamisele kulub poolteist tundi, kuid on võimalik ka eraldi valida probleemsed tsoonid, mis muresid tekitavad, näiteks selg või jalad.

Aleksei on 10-aastase kogemusega massöör, kes keskendub just spordimassaažile, teeb ise sporti ja eelnevalt on töötanud treenerina jõusaalis. Ta ootab kõiki sportlasi enda juurde konsultatsioonile ja Endospheres Therapy® protseduurile.
Registreeri protseduurile