Jana Haas (47 a) tahab noorem välja näha: “Mulle teeb muret mu üldine väsinud ilme: rippuvad silmalaud, kanavarbad, hägune lõuajoon, kortsus kael.

Ma olen sünnitanud viis last ja see jättis mu kehale oma jälje: kõht ripub, venitusarme on palju, jalgadel on rasvkude ebaühtlaselt jaotunud. Mul on väga valus, kui mu noorim, 7aastane poeg küsib minult, kas mul on liiga palju nahka sellepärast, et olen vana.

Ootan projektist värskemat ja nooremat väljanägemist. Turgutust, mis aitaks mul ikka naeratada nii lastele, lähedastele kui ka klientidele. Olen arvamusel, et oma välimusega rahul olev naine on igal rindel parim: kodus, sõprade hulgas ja tööl. Otseselt hirme mul pole, loodan, et ei pea ära jätma oktoobris ammu ostetud perereisi.”

Janat ootavad ees järgmised protseduurid:

blefaroplastika ehk silmalaude operatsioon
krüolipolüüs
armide laserlihvimine
ilusüstid

“Blefaroplastikaks nimetatakse sellist plastilist operatsiooni, mis muudab silma lõiget, laugude kuju, noorendab silmade ümbrust. Janal tuleb operatsioon juba oktoobri alguses,” märgib Julia Kudrjavtseva.