Ilu nõuab ohvreid ja noorus seda enam. Kõik me teame, et ainult maskide ja massaažiga vananemist ei aeglusta, seetõttu oleme võtnud kasutusele radikaalsemad meetodid võitluseks Ajaga. Hoolimata sellest, et tänapäeva maailmas tehakse kõiki valulikke protseduure tuimestusega, võivad mõned olla siiski ebameeldivamad kui teised. Ilukliiniku VipMedicum laser- ja injektsioonmeetodite juhtivspetsialist Julija Kudrjavtseva räägib, milliseid protseduure ei tasu karta ning milliste tulemus ületab kõik ootused

LASERLIHVIMINE

See on vast kõige ebameeldivam protseduur, mis oma tõsiduse tõttu nõuab üsna pikka taastumisaega kuid lahendab ka tõeliselt tõsiseid probleeme.
Laserlihvimine tuleb toime sügavate kortsude, postakne, operatsiooni ja muude armidega paremini kui ükski teine protseduur. Tulemust näete kohe, kui taastumisperiood on möödas. Nahk peab paranema ja uuenema ning see pole vaid ühe päeva küsimus. Pärast protseduuri saate kiiremaks ja valutumaks taastumiseks vahendid koju kaasa. Ja loomulikult tehakse seda protseduuri tuimestusega

NÕEL RASVA VASTU

Lõpuks ometi olete kaalust alla võtnud ja oma kehaga peaaegu rahul. Jäänud on vaid väikesed voldikesed, mida on võimalik edukalt lipolüütikumidega eemaldada, olgu see siis käe sisekülg, reied või topeltlõug.
Kuidas seda tehakse? Probleemsesse kehapiirkonda manustatakse rasvakihti lahustavat preparaati. Esimese korraga ei kao rasv muidugi kuhugi, seetõttu tuleb protseduuri korrata 4-10 korda, kuid tulemust on näha juba pärast 3-4 protseduuri.

Ebameeeldivat tunnet protseduuri ajal ei tekita niivõrd nõela torked, kuivõrd rasva „ärasöömine“ preparaadi poolt. Lipolüütikumid tulevad kõige paremini toime seal, kus sport ja õige toitumine on jõuetud. Protseduur on üpris lühike ja üheks kindlaks plussiks on raske taastumisperioodi puudumine. Jah, töödeldud kohta katsudes tunnete, et selles piirkonnas on midagi tehtud, kuid ebameeldiva tundega aitab toime tulla kerge lümfidrenaaž.

HUULTE TÄITESÜSTID

Kahjuks pole loodus kõikidele kinkinud sensuaalseid ja lopsakaid huuli ning pole midagi häbiväärset selles, kui soovite täitesüstide abiga seda muuta.
Täitesüstidest rääkides on huulte suurendamine vast kõige valulikum. Kuid kui teil on madal valulävi (aga sellest räägitakse alati konsultatsioonil), siis võib näiteks enne protseduuri kanda huultele tuimestavat kreemi. Samuti sisaldavad paljud uuema põlvkonna preparaadid juba ise tuimestavat ainet (lidokaiini) tehes protseduuri võimalikult valutuks.

Professionaalil võtab täitesüsti tegemine 5-7 minutit ja isegi kui pärast tulebki millegi ebameeldivaga leppida, siis ainult visuaalselt paistes huultega, mis laheneb paari päevaga. See-eest 8-10 kuu jooksul on teie huuled sensuaalsed, kaunid ja, mis pole vähem tähtis, ka niisutatud.

NIITIDEGA PINGULDAMINE

Nähes oma näol järjekordset kortsu, hakkab iga naine mõtlema noorendusmeetoditele. Kui kortsudele lisandub ka nahalõtvus, ei tähenda see sugugi, et olukorda saab parandada ainult ilukirurg. Kosmetoloogias on alternatiivseid metoodikaid, mis võimaldavad nahale nooruse ja ilu tagasi anda. Üks neist on näo või teiste kehaosade pinguldamine niitidega.

Sel puhul kasutatakse alati tuimestust. Paar päeva pärast protseduuri võib nahk tunduda pinges, sest organism peab kohanema võõrkehaga ning tekib ka turse.
Efekti näete kohe. Kui üks näopool on töödeldud, võite vaadata peeglist oma nägu ja märkate kohe, kuidas nahk on pinguldunud – ja see on juba midagi. Enamgi veel – toime kestab 1-5 aastat, mis tähendab, et teie investeering tasub end ära.

HIFU

Kui te mingil põhjusel ei poolda invasiivset meetodit, siis on suurepäraseks alternatiiviks HIFU – mittekirurgiline pinguldamine fokusseeritud ultraheliga, mis tungib naha alla ja pinguldab seda seestpoolt. Teisisõnu viib see koed sinna tagasi, kus need enne olid. Nii saab pinguldada näoovaali, tõsta kulme ning teha pilk väljendusrikkamaks.
Protseduur on tajutav kuid mitte eriliselt valus. Pärast HIFU-protseduuri võib kohe tööle või kohtamisele minna – ei mingit turset ega punetust.

Pinguldusprotsess jätkub 4 kuud, te tunnete päev-päevalt kuidas nägu pinguldub. HIFU on enamsati ühekordne protseduur, uuesti soovitatakse seda teha aasta pärast.
Kuid tasub märkida, et HIFU-d peab kindlasti tegema sertifitseeritud meditsiiniseadmetega ning sertifitseeritud personali poolt, kuna muidu ei või tulemustes kindel olla või mis veel hullem – lõpetada rikutud näoga.
Kokkuvõtteks võib öelda, et kõik ülal mainitud protseduurid õigustavad end ja isegi ületavad patsiendi ootusi, seetõttu saavad protseduuri ajal või pärast seda tekkivad ebameeldivad tunded kuhjaga tasutud. Pealegi, et vältida ebameeldivaid üllatusi, konsulteerib teid enne ja pärast protseduuri spetsialist, kes vastab ausalt teie küsimustele, näitab soovi korral „enne“ ja „pärast“ fotosid ning on kogu aeg kättesaadav, kui tekivad lisaküsimused. Ta soovitab, mida ja kuidas paremini teha, ning räägib loomulikult taastumisperioodi pikkusest ja vastunäidustustest