On alati inspireeriv näha naist, kelle näonahk kiirgab hoolitsetust ja nooruslikku sära, jättes mulje, et ta on oma vanusest noorem – kuid kahjuks võib kael olla see ala, mis reedab tegeliku vanuse või lisab isegi aastaid juurde.
Liis jagab oma kogemust, mis pani teda taas uskuma nahahoolduse tõhususse.

„Minu lugu algas siis, kui otsustasin lahendada ühe oma suurema mure – vanusemärgid kaelal ja näo alumisel osal. Mul oli pikka aega olnud probleeme kaela ja lõua piirkonnaga. Need tundusid aastatega süvenema ja kortsud hakkasid järjest rohkem silma paistma.

Ma olin proovinud mitmeid erinevaid nahahooldustooteid ja koduseid hooldusmeetodeid aga miski ei andnud mulle soovitud tulemusi. See oli hetk kui ma otsustasin, et vajan midagi enamat.

Kuidas Endymed FSR ja Intensif muutsid mu kaela ja näo alumise osa!

Endymed FSR pakub fraktsioonilist RF-noorendust, mis lubab kiiret ja väheinvasiivset nahanoorendust. Protseduur ise oli üllatavalt mugav ja kiire ning ma tundsin juba esimesel korral, kuidas minu naha seisund tõusis uuele tasemele. Kortsud muutusid peenemaks ja nahk tundus pinguldatum ning värskem. Kuid ma polnud veel valmis sellel tulemusel peatuma…

Järgmise etapina tegin Endymed Intensif protseduuri, mis ühendab mikronõelte ja RF-tehnoloogia, et tungida sügavamatesse nahakihtidesse ja parandada üldist naha tekstuuri. See protseduur oli veidi intensiivsem, kuid tulemused olid absoluutselt vapustavad. Mu kael ja lõug tundusid pärast seda protseduuri märgatavalt nooremad ning kortsud olid peaaegu kadunud. Selleks, et tagada parimad võimalikud tulemused, läbisin enne iga RF protseduuri biorevitalisatsiooni, et nahk oleks korralikult niisutatud.

Nüüd kui vaatan peeglisse, näen ma täiesti uut inimest. Mu kael ja näo alumine osa on saanud just sellise väljanägemise, mida ma alati tahtsin. Need protseduurid ei ole mitte ainult kiiremad ja efektiivsemad kui paljud teised, vaid ka vähem invasiivsed ja mugavamad.
Kui te otsite viisi oma naha kiireks ja väheinvasiivseks noorendamiseks, siis soovitan kindlasti kaaluda Endymed FSR ja Intensif protseduure. Need on minu elus teinud tõelise muutuse ja ma ei suuda ära oodata, milliseid imelisi tulemusi toovad need veel edaspidi!