Taimestik. Meil on hea meel seda lillepeenras näha kuid kauni naise kehal – ei! Karvased käed või väikesed turritavad karvakesed näos võivad rikkuda ka kõige säravama isiksuse.

Juba iidsetest aegadest on naised pidanud halastamatut sõda soovimatute karvadega: neid eemaldati habemenoaga, mis jättis õrnale nahale lõikehaavad. Mõne päeva pärast olid aga karvad tagasi ning siis juba nagu karedad okkad. Nad kasvasid edasi tekitates nahale löövet. Ärritust, mis tekib näol, on aga väga raske varjata ja see võib mõjuda näonahale laastavalt.

Lisaks habemenoa kasutamisele on naised otsustanud veel tõelise piina tekitamiseks end vaha, niidi või suhkruga “raseerida”. Kuid allesjäänud karvad ilmuvad ikkagi just kõige ebasobivamal hetkel.

Kui palju toredaid päevi sa mööda lasid unustades õigeaegselt depilatsiooni teha?! Kui palju kulus raha kreemide, pastade, geelide ja muudele ebaefektiivsete vahenditega? Selleks, et seda võitlust kahe nädala pärast uuesti alustada!

Kas oled valmis igaveseks hüvasti jätma oma tarbetu taimestikuga? Siis kaalu vipMedicumis karvade eemaldamist laseriga. See on kõige tõhusam, õrnem ja ohutum viis soovimatust karvkattest vabanemiseks sest see on:

  •  Valutu
  • Ei jata arme
  • Ei ärrita nahka
  • Karvad ei kasva sisse
  • Ei ole nakkusohtu

Juba pärast esimest protseduuri on karvade tihedus vähenenud ja karva kasv nõrgenenud. Pärast 5-7 protseduuri lakkavad uued karvad kasvamast ja nahk jääb siledaks.
Pärast laserepilatsiooni võite unustada pardlid, geelid, vahad ja muud ebaefektiivsed valulikud protseduurid. Kellele neid enam vaja on?