Liigsed sentimeetrid taljel, puusadel ja reitel enesekindlust meile juurde ei anna. Vaatamata sellele, et rannahooaeg on läbi ning paljastavate kleitide, nabapluuside ja šortside aeg on möödas, ei tasu end lõdvaks lasta, sest juba kuu aja pärast ootavad meid kokteilikleidid ja kroonlühtrite sära.

Kuuleme sageli oma kliente küsimas:

“Kuidas on võimalik puusadel olevast rasvast kiiresti vabaneda?”

Meie kliinikus on esindatud uusimad kosmetoloogilised saavutused keha ebatäiuslikkusega võitlemiseks.
Et rasvast igaveseks lahti saada, pakume radikaalse meetodina krüolipolüüsi
Coolsculpting, mille puhul “rasvapüüdjat” (kohta, kust rasv ei taha isegi intensiivse trenni ega dieediga kaduda) töödeldakse üks kord ning kahe kuu möödumisel tulemus võimendub.

Pakume ka kuure sellistele protseduuridele nagu:

Endosfääriteraapia, mis on tõestanud oma efektiivsust meie kliinikus juba alates esimestest protseduuridest.
Kasutades väikeses koguses spetsiaalset õli, libistatakse rulliku ja kerge vaakumiga mööda keha, nahka seejuures välja venitamata.
Seadmel on 13 kehahooldusprogrammi. Toimetugevus kas kasvab iga järgneva protseduuriga või valitakse see individuaalselt vastavalt patsiendi enesetundele.
Kuur koosneb 6–18 protseduurist, mis viiakse läbi ideaalis kaks korda nädalas, kuid ka kord nädalas on piisav tulemuse saavutamiseks.
1–2 korda kuus on soovitatav käia toetavatel protseduuridel. Endosfääriteraapia on ühildatav kliiniku kõikide teiste kehaprotseduuridega.

Viora Re-Fit – naha alumiste kihtide mõjutamine raadiosageduslainetega. Naha soojendamine 43 kraadini parandab kollageeni- ja elastiini kiudude olukorda. Erinevalt teistest meetoditest koosneb kuur tavalise 10–12 protseduuri asemel kõigest 6–8 protseduurist. Märkimisväärne on see, et kahe kuu jooksul kuuri toime võimendub ning tulemused tulevad veelgi paremini esile.