MÜÜT NR 1 – Laserepilatsiooni ei saa teha suvel?

Kui arvestada, et laserepilatsiooni tehakse üle kogu maailma, ka riikides, kus paistab päike 365 päeva aastas, siis mõistate isegi, et see jutt ei vasta tõele.

Kui pidada kinni päikesekaitse kasutamise soovitusest ning hoiduda otsese päevitamise eest, siis ei ole suvel mingit ohtu laserepilatsiooni tegemiseks.

MÜÜT nr 2 – Laserepilatsioon on väga valus?!

See müüt on pärit laserepilatsiooni algusaastatest, kus protseduur tõepoolest oli üsna valulik. Jutt valulikust protseduurist levis suust-suhu ja on tänaseni kinnistunud kuuldus.

Tehnoloogia on aga aastate jooksul väga palju arenenud. Tänapäeva laseritel on väga head jahutussüsteemid, mis viivad valu miinimumini. Korralik jahutussüsteem ei ole hea mitte ainult valu vähendamiseks vaid ka naha kaitsmiseks.

MÜÜT nr 3 – Mul on nii tihedad ja tumedad karvad, minu puhul see ei toimi!

See müüt hakkab tänapäeval vaikselt murduma. Inimesed loevad ja teavad epilatsioonist juba rohkem. Aga kunagi ei tee paha tõde korrata – laser imendub melaniini, pigmenti, mis annab karvale värvi, seega, mida tumedam ja tihedam on karv, seda paremini laser „võtab“.

MÜÜT nr 4 – Laserepilatsioon eemaldab karvad igaveseks.

Laserepilatsioon kahjustab karvasibulaid ning seeläbi pärsib väga pikaks ajaks karvade kasvu. Mõningal juhul võib see ollagi igaveseks, kuid peab arvestame, et laserepilatsioon on siiski karvaeemaldus meetod ning vajab teatud perioodi möödudes kordusprotseduuri.

Sellegi poolest on ta olemasolevatest meetoditest kõige püsivama ja pikemaajalise efektiga. Samuti kui sa oled hädas sissekasvanud karvadega või raseerimine ärritab su nahka, siis on laserepileerimine ainuke võimalik meetod karvade ohutuks eemaldamiseks.

REGISTREERI PROTSEDUURILE

Esimene protseduur soodustusega -50%*
*pakkumine kehtib ainult esmakordsele külastusele

Ostes viis protseduuri, saate kuues TASUTA!