Enamiku inimeste peades on sügavalt juurdunud stereotüüp, et laserprotseduure päikeselisel aastaajal teha ei tohi. Paljud patsiendid arvavad, et pärast suvel tehtud protseduuri tekivad tingimata pigmendilaigud, kuid see arvamus on ekslik. Otsustage ise: USAs (paljude seadmete tootjamaal) on päike aktiivne nii suvel kui talvel, kuid laserprotseduuride nõudlus on stabiilne. Millest on see tingitud?

On oluline mõista, et pigmentatsiooni tekitab mitte protseduur ise, vaid päikese toime. Järelikult tuleb hoolikalt järgida spetsialisti soovitusi ja kaitsta nahka päikese eest.
Need soovitused on väga lihtsad: enne õue minekut tuleb kanda nahale päikesekaitsekreemi kaitsefaktoriga vähemalt 50 ning võimalusel kanda riideid ja peakatteid, mis varjavad nahka otseste päikesekiirte eest.

Tahate, et nii Teie nägu kui ka keha näeksid välja laitmatud?
Me räägime Teile, kuidas suvel ohutult laserprotseduuridel käia.

Laserepilatsioon

Karvu saab laseriga eemaldada igal aastaajal – kui läheneda protseduurile vastutustundlikult.

Mis peamine – ärge tehke laserepilatsiooni vahetult enne mere äärde puhkusereisile minekut, sest karvad võivad jätkata väljalangemist kahe nädala jooksul ning ei ole soovitatav minna protseduurile kohe soojalt maalt naasmise järel.

Asi on selles, et päevitunud nahas on küllaltki palju melaniini (nagu ka karvades, mida aleksandriitlaser mõjutama hakkab) ning see suurendab põletuse tekkimise riski.

Niisiis, peamised suvise laserepilatsiooni reeglid:

  • Aktiivsest päevitamisest peab olema möödunud vähemalt kaks nädalat.
  • Pärast protseduuri ei tohi kaks nädalat päevitada.
  • Pärast laserepilatsiooni tuleb avatud kehaosadel kuu jooksul ilmtingimata päikesekaitsekreemi kasutada.
  • Kui Te ei oska ise oma päevitusastet määrata, tulge tasuta konsultatsioonile.

Lasernoorendus

Ka lasernoorendust võib julgesti suvel teha. Tuleb vaid järgida kõiki kliinikus saadud soovitusi ja oma nahka protseduuri järel õigesti hooldada, et saaksite tulemusest pikka aega rõõmu tunda.

Ärge unustage päikesekaitsekreemi SP-faktoriga 50+ (konsultatsioonil tingimata soovitame Teile sobivaima) ning kandke seda alati 30 minutit enne õue minemist nahale, pikema päikese käes viibimise korral uuendage kaitset avatud kehaosadel iga kahe tunni järel.

Kosmetoloogia kui teadus ei seisa paigal, ta areneb pidevalt, tänu sellele saab kliinik nüüd pakkuda Teile suure valiku laserprotseduure, mida võib teha igal aastaajal.