Kuidas end kodus toetada, kui karantiini tõttu jääb kuurina tehtavatest protseduuridest mõni vahele? Kliinikus järgitakse kõiki vajalikke ettevaatusabinõusid, et kliendi tervisele poleks mingit ohtu. Teenuste osutamisel (ka tavaolukorras) on esmatähtis tagada kliendile terviseohutus.

Kui te aga olete ikkagi karantiinis – eneseisolatsiooni järgmine on prioriteetne ülesanne – on kõik vipMedicumi töötajad klientidele kättesaadavad ning valmis vastama teie küsimustele nii kiiresti kui võimalik.

Seniks aga paar soovitust neile, kes püsivad kodus. Kui teil jääb vahele näoprotseduur (biorevitalisatsioon, mesoteraapia, lasernoorendus, Hydrafacial), siis lühikese aja jooksul midagi kriitilist ei juhtu.

Jätkake koduste hooldusvahendite kasutamist, tehke endale niisutav või puhastav mask – nüüd on selleks aega kindlasti küll.

Kui te tegelete oma kehaga, on esmatähtis pöörata tähelepanu toitumisele! Passiivne ajaveetmine ning lemmikfilmi vaatamise või raamatu lugemise kõrvale maiustuste mugimine võib figuurile halva jälje jätta.

Seepärast järgige söömisrežiimi, jooge piisavalt vett ning hakake tegema kehalisi harjutusi, et Endospheres Therapy või termolifting Viora tulemusi kinnistada.

Pärast karantiini lõppu olete aga teretulnud meie protseduuridele!

Kui te aga soovite siiski oma spetsialistiga konsulteerida, kirjutage meiliaadressile vipmedicum@vipmedicum.ee, helistage numbrile +372 6 590 231 või broneerige aeg veebikonsultatsiooniks. Jälgige kindlasti ka kliiniku spetsialistide online-ülekandeid ning esitage neile oma küsimusi.

Rõõmsat meelt ja tervist teile ning teie lähedastele!