Paljudel meist on kehal probleemseid tsooni, mida oleme harjunud riiete all varjama. Tavaliselt ladestub nendes tsoonides kiiresti rasv, mida on raske kaotada. Isegi spordiga tegelevad ja tervislikult toituvad inimesed puutuvad kokku selle probleemiga. Selliste probleemsete tsoonide alla kuuluvad tavaliselt kõht, tuharad või küljed, kus rasv „sulab“ väga aeglaselt.

40-aastane Jekaterina pöördus vipMedicumi poole krüolipolüüsi protseduuri katsetamiseks. Juba enne protseduuri langetas ta kaalu ja vahetas ka riiete suurust: 44-alt 40-ale. Vaatamata insuliiniresistentsusele suudis ta vähendada talje ümbermõõtu 94 sentimeetrilt 79-le. Kuid kõht on ikkagi jäänud probleemse piirkonnana, kuna on esimeseks hormonaalse tasakaalutuse märgiks.

Jekaterina jagab oma esimese krüolipolüüsi kogemust vipMedicumis:
„Enne konsultatsiooni vipMedicumis ma teadsin, et krüolipolüüs peaks hävitama 30% raskvarakkudest valitud piirkonnas, kuid avastuseks oli:

See on võimalik ainult peale ühetunnist superkülmutamist. Mind külmutati umbes 80 minutit.
Tulemust saab hinnata kontrollil, mis toimub 6 nädalat peale protseduuri. Tegelikult mõjub protseduur 12 nädalat peale selle tegemist.
Tuleb pöörata tähelepanu diastaasile ehk kõhusirglihase lahknemisele. Spetsialisti peab kohe teavitama juhul, kui oled sellise probleemiga peale sünnitamist kokku puutunud.
Mõningaks ajaks on keelatud käia saunas ning talisuplemisel. Samuti ei tohiks tarbida Omega-3 toidulisandeid.
Rasvarakud hävinevad ja väljuvad kehast, kuid kõrvalolevaid kudesid ei traumeerita.

Oluline on mainida, et protseduur sobib siis, kui on probleemseid piirkondi, kust rasv ei taha ära minna. Juhul, kui on vaja kaotada rasva kogu kehalt, siis see protseduur ei sobi.

Protseduur iseenesest möödus kiiresti. Esiteks võeti kõik vajalikud mõõtmed, siis joonestati probleemne piirkond ja valiti sobiv otsik. Peale seda kõhule pandi geeliga membraan, see oli minu jaoks ainuke ebameeldiv koht, kuna oli külm! Järgnev aga külmutamine polnud praktiliselt tunduv ja möödus kui silmapilk. Mul isiklikult ei tekkinud mingeid ebameeldivaid aistinguid nii protseduuri ajal kui ka peale seda.

Tulemus: kolme nädala pärast ma nägin vormi muutust. Ma ei suutnud seda uskuda – protseduur tõesti töötab! Enne kontrolli sain kohe aru, et tulemus on hea, kuid ei olnud kindel numbrites. Kahjuks kolme nädalaga ei saanud ma 30% rasvast alla, vaid kaotasin ainult 20%, kuid ootan kõik 12 nädalat täis ja mõõdan ennast uuesti. Nüüd kavatsen teha ka teist protseduuri muus tsoonis.
Suur tänu vipMedicumile infomaterjalide ja ka praktikal näidatud töö ja tulemuse eest!“

Siin saab vaadata kuidas möödus protseduur: https://www.instagram.com/reel/CVfMIwSgVA9/

Registreeri konsultatsioonile