Ega ilmaasjata räägita, et nooruses nahk lausa särab, on hele, kirgas ja prink. Aeg kipub aga oma tööd tegema – nahk hakkab tasahilju vananema, kuni seda ei aita enam peita ka jumestuskreemid ja põsepunad, ükskõik kui palju neid kasutada.

Parim lahendus oma naha värskendamiseks on lasernoorendamine. Ja eriti hea on läbida see protseduur talvisel perioodil, kui päikest meie laiuskraadil on näha väga vähe. Seega on praegu ideaalne aeg enda nahka noorendada enne kevade tulekut.

Eesti juhtiv laserprotseduuride tegija vipMedicumi esteetilise meditsiini kliinik on turul tegutsenud üle kümne aasta. Kliiniku tipptasemel spetsialistide eesmärgiks on pakkuda oma klientidele parimat ja kvaliteetseimat protseduuri, mille tarvis on hangitud ka kõige uuemad laserid.

SMOOTH-noorendus – kiire ja valutu protseduur

Üks kõige kiiremaid võimalusi näonaha noorena hoidmiseks on SMOOTH-noorendusprotseduur. Selle käigus soojendatakse laserikiirega naha pindmist kihti, mille tulemusena tõmbub nahk kokku ning näeb välja sile, pingul ja elastne, ka väikesed kortsud kaovad.

Pärast protseduuri tunneb patsient end nagu pärast rannas veedetud päikeselist suvepäeva. Nägu on kergelt punetav ja võib tekkida väike turse, mida teised ei märkagi. Need nähud kaovad 12 tunniga, mistõttu pole vaja ka taastusperioodi – võib kohe oma igapäevatoimetuste juurde tagasi pöörduda.

Parim lahendus oma naha värskendamiseks on lasernoorendamine.

Revolutsioon näonaha noorendamises ilma skalpellita

Naised tahavad olla võimalikult kaua noored ja atraktiivsed ning näonahal on selles mängida oluline roll. Pikaajalise ilu ja nooruse saladuse üheks võtmetegijaks on saamas Fotona 4D laserprotseduur – see on tõeline revolutsioon noorendamisvaldkonnas, sisaldades nelja lasertehnoloogiat ühes protseduuris.

Fotona 4D lasernoorendus on klientide suur lemmik. Selle mittekirurgilise meetodiga pehmendatakse sügavamaid ja silutakse peenemaid pindmisi kortse, samal ajal ühtlustub naha toon ja tekstuur ning paraneb naha toonus.

Protseduuri esimeses etapis – SmoothLiftin™ ehk suukaudne lifting – stimuleeritakse kollageeni suu limaskesta poolt, mõjutades õrnalt kudesid seespidiselt. Laseri toimel tõmbuvad vanad väljaveninud kollageenikiud kokku ja aktiveerub uue kollageeni teke. Nina-suu voldi piirkonnas on tulemust näha silmapilkselt juba pärast ühte protseduuri ning see on võrreldav täitesüstide toimega.

Teises etapis – FRAC3® ehk naha fraktsioonnoorendamine – avaldavad laserikiired kõrgel temperatuuril parajate annustena toimet sügavamatele nahakihtidele, kahjustamata seejuures nahka. Koos suuõõne protseduuriga võimaldab see taastada naha struktuuri ideaalse seisundini.

Kolmandas etapis – PIANO® protseduur, kudede sügav soojendus – soojendab laser koed ohutult ja kiiresti läbi kogu ulatuses, mis aitab välistel mõjutustel paremini toimida ning kiirendab seega noorendava efekti saabumist. Tegemist on ülipika laserimpulsiga, mis soojendab kudesid ühtlaselt ja sügavuti, tagades kudede pingulduse ning lifting-efekti.

Viimane, neljas etapp on SupErficial™ ehk nahapinna poleerimine. Koorimise eesmärgiks on kõrvaldada nahalt ebatäiused ja muuta see tõeliselt sametiseks ja naiselikuks.

VipMedicumi ilukliiniku tipptasemel spetsialistid pakuvad lisaks naha noorendamisele ka muid ravi- ja iluprotseduure, näiteks akneravi ning tattoode ja soontähekeste eemaldamist.

Kui tunned, et sinu näonahk vajab värskendamist, siis on talv ideaalne aeg vipMedicumi spetsialistide poole pöördumiseks. Endale sobiva protseduuri saad osta ka otse vipMedicumist: SMOOTH-noorendus või lasernoorendus.