vv Esimesed soojad suveilmad on käes ja kõik põgenevad rutiinist. Võibolla tuleb tuttav ette järgmine mõtteviis – suve alguses plaanime kindlasti tervislikult toituda ja regulaarselt trenni teha, kuid võib juhtuda, et juba kolme nädala pärast avastame, et toitumine on täiesti juhuslik ja sõpradega ohtud võtavad ära koik trenniajad.

Ära püstita suveks enneolematuid eesmärke, vaid keskendu sellele, et teed regulaarselt vähemalt kehalist vormi säilitavat trenni ja sööd võimalikult palju värsket. Ainult suvel on Eestimaal võimalik süüa omakasvatatud salatit, marju ja puuvilju ning siis tulekski nendele keskenduda.

Kui ilmad soojad, siis on tore ilma autota asju ajada – kõndimisega hoiad ära liikumisvaeguse. Tallinn on muutumas ka järjest jalgrattasõbralikumaks linnaks – idee sõita linnas rattaga võib tunduda esialgu pöörane, kuid see on jälle väga lihtne viis tervislikult liikuda. Kujutle kui mõnus on olla suvel praktiliselt terve päev õues ja liikuda, selle asemel, et istuda autoga ummikutes. Kui nüüd leiad veel aega, et kolm korda nädalas jõuharjutusi teha, siis on sügiseks hea vorm tagatud.
Mõnusat suve ootust ja nautimist:)

Monica Lauri
Personaaltreener ja toitumisnoustaja

P.S Suveni on jäänud 3 päeva!