Estonian Vein Clinicu juhataja Olga Proskurnina käis vipMedicumi kliinikus enne tähtsat üritus oma näonahka turgutamas. Olga kuivale nahale soovitas iluspetsialist Julia Kudrjavtseva biorevitalisatsiooni. Protseduur niisutab, taastab naha elastsuse ning annab särava ja terve välimuse. Vaata piltidest, kuidas seda tehti ja mis mulje tal jäi!

Väikeste süstetega viiakse hüaluroonhape naha sisse, kus see taastab naha vajaliku niiskustaseme ja elastsuse ning seeläbi aitab säilitada naha nooruslikkust. Biorevitalisatsioon sobib kuiva või väsinud naha puhul, pindmiste ja miimiliste kortsukeste puhul, päikesearmastajatele, suitsetajatele, naistele, kes on lõpetanud lapse rinnaga toitmise, enne ja pärast naha lihvimist, koorimist, fotonoorendamist jne.

Kohe pärast protseduuri

Kui sa ei ole veel päris kindel, mis preparaadiga protseduur sulle sobib, siis tule konsultatsioonile ja vali koos spetsialistiga endale sobiv protseduur.
Mesoteraapia ja biorevitalisatsiooni protseduuride valikus on nii kergemaid, noorele nahale mõeldud, kui ka vananevale või päikesest kahjustunud nahale sobivaid tooteid.