V20 ei ole mitte protseduuri kood, vaid tänapäevane Iisraeli seade, millega saab viia läbi erinevaid esteetilisi protseduure. Üks neist protseduuridest on fotonoorendus, mida oleme oma kliinikus edukalt pakkunud. See on ainulaadne seade, mis tänu selektiivsele ja kontrollitud mõjule on nii nahale kui tervisele tervikuna täiesti ohutu.

Tänapäeva aparaatse kosmetoloogia võimalused on tõepoolest piiramatud. Kuid paljud ei söanda siiski radikaalseid abinõusid kasutada, kartes valu, kõrvalnähtusid ja pikka taastusperioodi. Uus protseduur fotonoorendus V20 muudab kõik need hirmud alusetuks, sest on väga komfortne, maksimaalselt ohutu ja ei nõua pikka taastusaega. Pärast seda protseduuri saate kohe oma igapäevatoimetuste juurde naasta. Ja seejuures on tegemist väga efektiivse protseduuriga! Tulemust märkate juba pärast esimest protseduuri: punane veresoonte niidistik muutub vähem märgatavaks, poorid väiksemaks, nahk pringimaks, tedretähnid ja pigmendilaigud heledamaks ning jume meeldivaks, ühtlaseks ja terveks.

Hilisemad seansid hakkavad tulemust kord korralt võimendama ja kinnistama. Sõltuvalt naha seisundist läheb tarvis 3–5 protseduuri intervalliga üks kuu.

Tervendav valgus
Fotonoorendusel pole midagi pistmist fotografeerimisega, nagu mõnikord arvatakse. Täiendosa “foto” tähistab valguse kasutamist, käesoleval juhul kõrge intensiivsusega lairiba impulssvalgust, mis edastatakse kimpudena. “Kuidas siis nii?” imestate teie. “Kõik ju teavad, et pikaajaline päikese käes viibimine põhjustab just vastupidist – fotovananemist!” Asi on selles, et tavaline päikesevalgus koosneb muuhulgas ka ultraviolettkiirgusest, mis rakkude DNA-d kahjustades põhjustabki enneaegset vananemist ja rakumutatsioone. Protseduuri käigus kasutatakse erilist ravitoimelist valgust, millest on kahjulik ultraviolettkiirgus eemaldatud.

Fotonoorendamise aluseks on asjaolu, et sellise valgusega saab valikuliselt mõjutada inimese kudede koostisesse kuuluvaid aineid. Näiteks melaniin, mis naharakud tumedamaks värvib, neelab aparaadi kiirgavat valgust ja selle tagajärjel pigment hävib. Tulemuseks on heledam, pigmendilaikudest vaba nahk.
Seade kiirgab valgust, mis tungib 2–3 mm sügavusele ja aktiveerib nahas elastiini ja kollageeni sünteesi, mis tagab kerge liftingu. Kortsud silenevad.
Võimasad valgusekimbud lükkavad intensiivselt rakkudest toksiine välja ja hävitavad bakterid, seepärast soovitatakse seda protseduuri aknega võitlemiseks. Lisaks sellele täituvad rakud aktiivselt hapnikuga, mis on väga kasulik kuperoosa puhul: ämblikneevuseid on pärast protseduuri nahal oluliselt vähem.

Mugavalt ja tüsistusteta

Protseduur algab näo puhastamisega. Seejärel kantakse töödeldavatele aladele geel, mis kaitseb nahka ülekuumenemise eest. Patsiendile pannakse ette mustad prillid, et kaitsta silmi valgussähvakute eest. Otsik asetatakse nahale, spetsiaalse nupu vajutamisel tekib sähvatus. Protseduuri käigus on tunda intensiivset soojust ja kergeid torkeid. Seanss kestab 15–45 minutit, sõltuvalt töödeldava ala suurusest. Protseduuri lõppedes kantakse nahale rahustav kreem. Kerge punetus möödub paari tunniga.

V20 tulemused ei lase end oodata.

Ja nendeks on:
sügavad kortsud muutuvad oluliselt vähem märgatavaks, peened kortsud kaovad;
kaovad igasuguse päritoluga pigmendilaigud ja tedretähnid;
nahk muutub pringimaks ja elastsemaks;
jume muutub ühtlasemaks ja kaunimaks;
kaob kuperoosa;
väheneb lööbe hulk;
poorid muutuvad puhtamaks;
nahk on niisutatum, ei kisu ega kestenda.

Aparaatne kosmetoloogia on küll tõhus, kuid tuleb olla valvas ja valida professionaalne kliinik. Noor ja ilus nägu pole mitte privileeg, vaid iga naise õigus. Meil on alati hea meel, kui saame Teid kaunimaks muuta!
On tähtis meeles pidada, et aparaatsed protseduurid kuuluvad kõrgtehnoloogiliste meetodite hulka ja nad baseeruvad aastatepikkustel uurimustöödel, suuremahulisel rahastusel ning arstide ja inseneride tööl. On arusaadav, et ilukliinikute patsiendid ei ole valdavalt eksperdid profiseadmete alal. Kuid terve mõistus peaks ütlema, et hea ei saa olla odav.

Meie kliiniku kogenud spetsialistid aitavad otsustada, mida just Teie vajate.

Võimalik, et olete juba ka ilukirurgiaks valmis. Ükskõik mida Te ka ei otsustaks, ärge unustage õiget ja süstemaatilist nahahooldust, häid kreeme, maske,