Ilukliinik vipMedicum projekti #Ilusaadikud raames toimus taas üks võrratu ilumuutus! Nimelt, oli mul rinnasuurendusoperatsioon. Tänu sõbraliku ja toredale kollektiivile projekti raames möödus kõik suurepäraselt.

Erilist hirmu polnud. Hirmus hakkas alles siis, kui pidi operatsioonisaalis lauale heitma. Kartsin narkoosi, äkki näen halba und narkoosi ajal ja ärkan keset operatsiooni ülesse.

Ei! ..oli väga magus uni. Haiglas möödus aeg hästi. Olgugi, et väga sant oli olla, puudusid valud. Pigem oli tunne nagu rindkeres läksid lihased kõik katki ja elevant istus sinna omakorda peale. Pelgasin ka mitu päeva peeglisse end vaadata, sest rind ees oli väga võõras.

Tänaseks on 12 päeva operatsioonist möödas. 4-5 esimest päeva olid rasked. Rindkere lihased olid valulikud voodist püsti tõustes ja heites. Olla sain kas poollamavas asendis või istudes. Kuna pole selili magaja, siis see on mulle ebameeldiv.

Praeguseks tunnen end juba suurepäraselt. Harjun oma uue büstiga ja olen väga rahul ja tänulik, et selline ettevõtmine sai läbitud. Võtan aega rahulikult ja luban endale korralikku taastumist. Ei jõua ära oodata aega millal võib vabaneda spetsiaalsest rinnahoidjast ja bandaažist ning minna pesupoodi uut pesu valima – küll tulevad alles ilusad Jõulud.

Paigaldasime mulle 315cc suurused anatoomilise kujuga implantandid. Kuna minu enda algmaterjal suhteliselt puudus, siis selle suurusega tulemus tuli väga viisakas ja naiselik. Olen väga tänulik VipMedicumile, kelle abiga sai kogemusterikas operatsioon läbitud.