Jagame Teiega Reila Saarmäe (34.a) lugu, kes sai võimaluse osaleda “vipMedicumi ilusaadikud” projektis ja kes on tänu laserravi võimalustele saanud lahti mitmetest naha- ja karvakasvu probleemist.

“Olen pikka aega võidelnud oma liigse karvakasvu ja pigmendilaikudega. Epileerin 1-2 korda nädalas oma reiepiirkonda, sest vastasel juhul kumaksid karvad läbi sukkpükste. Epileerimine on omakorda põhjustanud põletikulisi sissekasvanud karvanääpse. Karvkasv on üle võtnud ka mu näopiirkonna: lõuapiirkond ja ülahuul. Igapäevaselt kasutan pinsette. Kulutan nädalas tunde, et karvadest vabaneda. Teine suur mure on pigmendilaikude ägenemine: huuled, lõug, laup. Seljal olevast tugevast aknest ei hakka ma rääkimagi,” meenutab Reila aastatagust kandideerimissoovi.

VipMedicumi spetsialistid koostasid protseduuride kava, mille käigus tehti Reilale:
– laserepilatsioon
– akne laserravi
– pigmendilaikude eemaldamine laseriga

“Kui rääkida akne ravist, siis laseriga saab probleemseid piirkondi ülitäpselt mõjutada, põletikke ravida ja kudesid taastada. Samuti saab tänu lasersüsteemile pikaks ajaks vabaneda soovimatutest karvadest igal keha ja näo piirkonnal, mis on Reila jaoks ülioluline,” räägib kliiniku laser- ja injektsioonimetoodikate juhtivspetsialist Julia Kudrjavtseva.

Reila meenutab: “Laserlihvimine ei ole valutu! See on nagu päikesepõletuse saanud nahalt liivapaberiga üle käia! Paranedes tekib nahale koorik (ketendus) ja selg on tundlik vähemalt nädal peale teostust. Tulemus on aga super! Valu oli seda väärt! Teadmiseks, akne on nahahaigus, mis vajab ravi ja iseenesest ei taandu! Seega, kui vaevlete põletikuliste ja valulike vistrikute käes, on ehk targem pöörduda professionaalse abi poole!” Meil on hea meel, et saime jälle ühe inimese natukene õnnelikumaks teha ja tema muredes aidata. Reila, aitäh sulle meiega oma kogemust jagamast!