Juuste väljalangemine ja isegi kiilaspäisus on levinud nii naiste kui ka meeste seas. Vitamiinid, kallid šampoonid, maskid ja palsamid ei anna soovitud tulemust. Kuidas siis saab sellist probleemi lahendada?

Ärata uinunud folliikulid

Esimene juuksefiller maailmas Dr. Cyj Hair Filler on välja töötatud innovaatilise peptiidkompleksi, ristseotud hüaluroonhappe baasil ning on mõeldud juuksekasvu stimuleerimiseks ja peanaha taastamiseks. Dr. Cyj Hair Filler parandab juuste mikrotsirkulatsiooni ja toitmist, mis kiirendab oluliselt juuksekasvu ja peatab juuste väljalangemise. Samuti aktiveerib uinunud juuksefolliikulid, tugevdab õhukesi, rabedaid juukseid ning taastab nende elujõudu.

Peanaha stimuleerimine filleriga: mis protseduur see on ning kellele see sobib?

Protseduur sobib mitte ainult nendele, kellel on õhukesed juuksed, vaid ka neile, kes on märganud juuste väljalangemist stressi tõttu. Juuste filler aitab lahendada ka tõsisemaid olukordi, milleks võib olla alopeetsia nii naistel kui ka meestel või juuste väljalangemine peale juuste siirdamist.
Preparaadi koostisesse kuuluvad peptiidid, mis täidavad konkreetseid ülesandeid. Iga peptiid vastutab ühe funktsiooni eest:
1. folliikuli embrüonaalsete rakkude stimuleerimine uue kihi moodustumiseks
2. peatada juuste väljalangemine, pikendada juuste kasvu anageenset faasi
3. peanaha ja juuksejuurte toitmine
4. kaitsta juukserakke stressi, UV-kiirte ja muude kahjulike välistegurite eest, mis põhjustavad folliikulirakkude apoptoosi
5. uue kollageeni tootmise stimuleerimine
6. juuste depigmentatsiooni pärssimine
7. ristseotud hüaluroonhape niisutab intensiivselt juuksefolliikulit, stimuleerib fibroblaste, toimib antioksüdandina.

Sabina, vipMedicum kliiniku spetsialist: “Preparaat aitab nendes olukordades kui lootus on juba kadunud”
“Juuksefiller on unikaalne korea preparaat, mis aitab inimestel taastada juukseid nendes olukordades kui lootus on juba kadunud. Juba peale 1-2 protseduuri võime märgata patsiendi peanahal nn beebijuukseid. Aja möödudes juuksed muutuvad tugevamateks ning patsiendid saavad tagasi enesekindluse ja tunnevad ennast õnnelikumatena.
Iga patsiendi jaoks valitakse kuur individuaalselt olenevalt peanaha ja juuste seisukorrast. Maksimaalne kuuri pikkus on 4 protseduuri. Peale kuuri läbimist saab teha ka peanahka toetavaid protseduure: meso- või plasmateraapiat,”- ütleb Sabina.
Kas protseduur sobib ka Sulle? Küsimusele vastuse saamiseks registreeri tasuta konsultatsioonile.