Näonahk annab väga palju infot meie tervise kohta. Sile ja elastne, ilma kortsude, vistrike ja liigse rasvaladestuseta nahk on üks olulisemaid tervisemärke. Kui näonahk on terve ja noorem, tunneme ka ennast tunduvalt paremini. Aga kuidas seda saavutada, ilma et peaks kohe noa alla minema?
VipMedicumis kasutatav uus protseduuri abil saab siledama näonaha ilma kirurgilise sekkumiseta.

Näonahk annab väga palju infot meie tervise kohta. Sile ja elastne, ilma kortsude, vistrike ja liigse rasvaladestuseta nahk on üks olulisemaid tervisemärke. Kui näonahk on terve ja noorem, tunneme ka ennast tunduvalt paremini. Aga kuidas seda saavutada, ilma et peaks kohe noa alla minema?

VipMedicumi esteetilise meditsiini kliinikus tehakse uudset protseduuri Agnes™ RF Microneedling, milles kasutatakse RF-energiat, mis suunatakse ühekordsete mikronõelte abil täpselt konkreetsesse nahapiirkonda ja sügavusse. Mikronõeltel on spetsiaalne isolatsioon, mis kaitseb termiliste põletuste ja ümbritsevate kudede tarbetu kahjustamise eest.

Agnes™ RF Microneedlingu aparaadi täpsus saavutatakse tänu mitut tüüpi ühe-, kahe- ja kolmekordsete nõelte kasutamisele. Esteetilise meditsiini spetsialist valib iga patsiendi nahatüübist olenevalt mikronõelte suuruse, sisestamise sügavuse ja raadiosagedusliku energia koguse.

VipMedicumi kliinikus teostatava raadiosagedusliku protseduuri abil on võimalik kõrvaldada erinevaid ebameeldivaid muutusi näonahas. Näiteks saab protseduuriga eemaldada edukalt silmade alla tekkivaid kotte, topeltlõuga, kortse näonahas, sh silmade ümbruses, alumise silmalau herniaalseid eendeid ja võidelda edukalt ka näoovaali hägustumisega.

Protseduur aitab kõrvaldada ebameeldivaid muutusi näonahas.

Suurepärane meetod silmaalustest kottidest vabanemiseks

Silmaalused kotid vaevavad mingil ajahetkel pea iga inimest. Ja nendega on keeruline võidelda, eriti, kui pelgad kirurgilist sekkumist. Nüüd on tekkinud aga sobiv alternatiiv.

Microneedling protseduur aitab raadiosagedusliku mõjutamise teel nahaaluse rasva ümber jaotada, tugevdada silma ringlihast ja pinguldada nahka. Selle tulemusena vähenevad tursed silmade all, nahk muutub elastsemaks ja värskemaks. Lisaks stimuleeritakse nii keha oma kollageeni tootmist, mis samuti aitab taastada tugevat karkassi.

Sobib väga hästi ka akne raviks

Agnes™ RF Microneedling protseduur sobib väga hästi ka akne ja selle tagajärgede kõrvaldamiseks. Mikronõelad tungivad ka rasunäärmetesse, milles tekib tsüstiline akne. Protseduuri käigus lõhutakse näärme struktuur, mille tagajärjel see lakkab töötamast ja sulgub. Selle tulemusena väheneb pooride suurus ja jume hakkab paranema.

Ravi on võimalik teha ilma kirurgiliste lõigete ja narkoosita.

Kuidas protseduur toimub?

VipMedicumi spetsialistidele on kõige olulisem, et iga protseduur oleks patsiendile mugav ja valutu. Vahetult enne töö alustamist kantakse mõjutatavasse piirkonda lokaalanesteetikumi kreemi. Kui tegemist on väga sügavate kortsudega, siis on võimalik lokaalanesteetikumi täiendav manustamine.

Kokku kestab seanss kuni üks tund, mille sisse on arvestatud ka anesteesiaks kuluv aeg. Pärast protseduuri on normaalne, kui võib tekkida punetust ja turset, mis kaovad 4–7 päeva jooksul. Taastumine toimub ilma suurte probleemideta ning tulemusi on näha juba pärast esimest protseduuri. Maksimaalse tulemuse saavutamiseks tuleb arvestada, et läheb vaja veel ühte või kahte seanssi.

Agnes™ RF Microneedling protseduuri eeliseks teiste näonaha korrektsioonide ees on tohutu täpsus ja ohutus ning seda on võimalik teha ilma kirurgiliste lõigete ja narkoosita.

Mõned asjad, millele enne ja pärast ravi tähelepanu pöörata

Kuigi spetsialistid räägivad konsultatsioonil kõigest sellest, millele enne ja pärast ravi tähelepanu pöörata, on hea teada, milliste väikeste mööndustega tuleb lühikest aega oma igapäevastest tegemistes arvestada.

Kui olete ravile minemas, siis on soovitav 3–4 päeva enne protseduuri vältida otsest päikesekiirgust nahale. Kui on vaja päikese kätte minna, siis tuleks kasutada kõrge SPF-iga päikesekaitsekreemi.

Kindlasti tuleb ravi läbi viivat spetsialisti teavitada verevedeldajate kasutamisest ning selleks ajaks lõpetada põletikuvastaste ja muude ravimite võtmine.

Kui oled tegemas mõnd laserravi, siis tuleb see kolm nädalat enne protseduuri katkestada ning loobuda keemilisest koorimisest.

Pärast ravi algab lühiajaline taastumine, mille ajal tuleb nahka puhastada õrnatoimelise pesuvahendiga. Kui peaks tekkima ebamugavustunne, turse või verevalumid, siis võib peale panna külma.

Kui oled meigi kasutaja, siis tavapärase meigi juurde võib naasta juba umbes kolme päeva pärast. Küll tasuks 7–10 päeva vältida sügavkoorija kasutamist. Sügavate kortsude ja silmaaluste kottide puhul võib taastumine võtta aega kuni kaks nädalat.

Ehk sile ja pingul nahk ilma üleliigsete kortsude ja aknejälgedeta on võimalik saavutada ilma valuliku kirurgilise sekkumiseta.

Protseduuri kohta täpsema lisateabe saamiseks registreeruge konsultatsioonile ja veenduge, kas selline ravi sobib teile.