Kas on võimalik naha sügavaid kihte aktiivsete ainetega küllastada? Nõelte, valu ja taastumisperioodita? Kiirelt, tõhusalt ja ohutult? Kui otsisite mesoteraapiale atraumaatilist alternatiivi, siis olete selle leidnud!

Dermadrop TDA on maailmas ainus kliiniliselt tõestatud meetod, mille abil on võimalik viia hapnikku, hüaluroonhapet ja toimeaineid naha sügavatesse kihtidesse (kuni 3,5 mm) ilma süstideta.

TDA tähendab transdermaalset aplikatsiooni tehnoloogiat, mis võimaldab viia aineid 6 korda sügavamale nahka kahjustamata. See on läbimurre meditsiini- ja kosmeetikavaldkondades, mis on Saksamaa ja Šveitsi teadlaste paljude aastate kliiniliste uuringute tulemus.

Dermadrop meetodi efektiivsus põhineb kolmel koostisosal

Hapnik on raku ainevahetusprotsesside peamine element. Naha sügavate kihtide rakud on pidevas hapnikupuuduse tingimustes (hüpoksia), mille tagajärjel on ainevahetus aeglustunud, kollageeni ja hüaluroonhappe süntees vähenenud ning antioksüdantide kaitse nõrgenenud.
Dermadrop TDA kogub välisõhust hapniku, puhastab seda sügavalt meditsiinilise standardi järgi ja seejärel ülehelikiiruse abiga viib selle kõrge rõhu all nahka.
Hapnikuga küllastumise tõttu suureneb rakumembraanide läbilaskvus ja spetsiaalsetes seerumites sisalduvate toimeanete imendumine.
Transdermaalne aplikatsioon. Preparaatide mitteinvasiivne kohaletoimetamine läbi naha ülemiste kihtide töötati algselt välja meditsiinilistel eesmärkidel.
Ülehelikiiruselise impulssrõhu abil juhib molekulaarne hapnik kergesti toimeainete keerukaid steriilseid kontsentraate nahka. Ülipeen voog kiirusega 265 m/s tekitab nahas „augu“ ning selle tõttu preparaat tungib kuni 3,5 mm sügavusele.
Lp3 kompleks ja seerumid-bioreparandid. Patenteeritud Lp3 kompleks, mis sisaldub igas seerumis, on struktuurilt sarnane sarvkihi lipiidkihtidega. Selline “juht” tagab madala molekulmassiga seerumikomponentide takistamatu tungimise läbi naha lipiidbarjääri. Sellega suureneb epidermise avanemine 65%.

Enne seerumi sisseviimist puhastatakse nahk koorimisega TDA meetodi abil. Ettevalmistus aitab vabaneda surnud rakkudest, stimuleerida uute tootmist, ühtlustada nahatooni ja valmistada nägu edasiseks hoolduseks.

Peale koorimist ja seerumit kantakse nahale Cover Hyal kangamask, tänu millele pikeneb Dermadrop TDA protseduuri toime. Mask sulgeb poorid, reguleerib ja optimeerib naha loomulikku niisutust, soodustab rakkude uuenemist, annab nahale elastsuse ja särava, värske jume.

Seerumid lahendavad individuaalseid probleeme

Kõrge toimeainete kontsentratsiooniga seerumid valitakse igale nahale individuaalselt. Valikus on seerumeid, mis sobivad kasutamiseks nii näol, kehal kui ka juustel.

Sõltuvalt seerumi valikust juba peale üht protseduuri:
Paraneb mikrovereringe, hapniku kogus naharakkudes kasvab ning kiireneb ainevahetus
Nahk on sügavalt niisutatud
Paraneb naha elastsus
Kiireneb kudede regeneratsioon
Ühtlustub naha toon ja tekstuur
Pigmendilaigud muutuvad heledamaks
Väheneb põletik ja ärritus
Peened kortsud vähenevad
Stabiliseerub naha rasu tootmine (akne ravi)
Dermadrop suurendab ka süsti- ja laserravi mõju ja tulemuse püsimist. Seda kasutatakse ka rehabilitatsioonina pärast agressiivseid kosmeetilisi protseduure.

Dermadrop aitab unustada agressiivsetest metoodikatest

Sabina Sommer, vipMedicumi esteetilise meditsiini spetsialist kommenteerib uut metoodikat: “Mul on hea meel Dermadropiga töötada, rõõmustan rahulolevate klientide ja nende heade tulemuste üle. Selle meetodi tugevateks külgedeks pean efektiivsuse ja lõõgastuse kooslust igal seansil ja võimalust mulle kui spetsialistile läheneda igale patsiendile individuaalselt. Dermadrop aitab unustada agressiivsetest kosmetoloogilistest metoodikatest ja pikast rehibilitatsioonist. Dermadrop töötab särava, tervisliku ja puhanud naha nimel.”

vipMedicum pakub Dermadrop esimest tutvumisprotseduuri hea hinnaga: 89 eurot. Kas soovid olla üks esimestest, kes seda uudist Eestis proovib?