See pole saladus, et nii mehed kui naised näevad ilusa figuuri nimel palju vaeva, kuid kahetsusväärselt on alati olemas need jonnakad kehapiirkonnad, mis ei allu dieedile ega füüsilisele aktiivsusele.
Krüoteraapia on ohutu alternatiiv rasvaimule, mis aitab soovitud piirkondades ümbermõõtu vähendada. Protseduur sobib normaalse kehakaaluga või kergelt ülekaalulise inimese probleemsete kehapiirkondade salendamiseks. Juba ühest protseduurist on abi ning see vähendab rasvkudet kuni 30% võrra.

Teise protseduuri saab teha umbes 45 päeva möödudes ning maksimaalselt võib ühte piirkonda teha kolm protseduuri.

Meetod seisneb kindla piirkonna rasvkoe külmaga mõjutamises. Kuna rasvarakud on eriliselt külmatundlikud, toob see kaasa nende järk-järgulise hävinemise. Surnud rasvarakud väljuvad inimese organismist läbi lümfisüsteemi paari kuu jooksul. Kui enamik tulemuslikke kehaprotseduure eeldavad ka inimese enda täiendavat panust tulemuse saavutamiseks, olgu selleks siis rohke vee joomine, toitumise jälgimine või sportimine, siis külmravi tulemuslikkuse juures need suurt rolli ei mängi.

Liis: “Krüolipolüüs oli minu ainus lootus! See oli lahendus, mis mõjutas tugevalt mu enesekindlust ja eneseväärikust.”

Liis oli alati olnud aktiivse ja tervisliku eluviisiga naine. Ta käis regulaarselt spordisaalis, harrastas jooksmist ning toitus tervislikult. Kuid üks murekoht tundus teda saatvat igal sammul – kõhul olev rasvavolt, mis ei tahtnud kuidagi kaduda. Kõhul olevad rasvapadjad olid tema jaoks pidevaks ebamugavustunde allikaks ja enesekindluse languse põhjuseks.
Kuuldes sõbranna soovitust kaaluda krüolipolüüsi protseduuri läbimist, otsustas Liis uurida sellest protseduurist lähemalt. Krüolipolüüs on mitteinvasiivne figuuri korrigeerimise meetod, mis aitab soovitud kehapiirkondades ümbermõõtu vähendada. Erinevalt paljudest teistest meetoditest, mis võivad hõlmata pikka taastumisaega või isegi operatsiooni, tundus krüolipolüüs Liisile paljutõotava ja suhteliselt riskivaba valikuna.

Otsustades külastada ilukliinikut vipMedicum, oli Liis lootusrikkalt meelestatud. Spetsialist Natalja Bajandurova selgitas talle, et krüolipolüüs on eriti efektiivne just nendes kehapiirkondades, millest treeninguga jagu ei saa ning kus esineb lokaalseid rasvaladestusi. Kõige tüüpilisemad naiste probleemsed piirkonnad, nagu reied ja kõht, osutusid just nendeks piirkondadeks, kus rasv “sulab” kõige aeglasemalt.

“Protseduur ise kestis umbes tund aega, mille jooksul võeti minu rasvapolster aparaadiga tugevasse vaakumisse ning jahutati seda kuni -8 kraadini. Peale protseduuri ei olnud mingit ebamugavustunnet, aga teisel päeval oli kõht sellest kohast pisut tuim ja paistes. Tunne oli veidi ebamugav ja kihelev, eriti öösel, justkui sipelgad jookseksid naha vahel. Viiendaks päevaks oli paistetus alanenud ja märkasin, et rasvavolt oli nii palju taandunud, et selle alt oli nähtavale tulnud keisrilõike arm. Ühe protseduuri tulemus oli parem kui mitmeaastase trenni tulemus. Olen väga rahul,” jagas Liis. Krüolipolüüsi eelis seisneb ka protseduuri mitteinvasiivsuses. Liis sai oma igapäevase elu juurde naasta peaaegu kohe pärast protseduuri läbimist.

Natalja Bajandurova, kehaspetsialist
“Meie aparaadiga külmutatud rasvarakud ei tule enam tagasi!”

Kogenud vipMedicumi krüolipolüüsi spetsialist Natalja Bajandurova ütleb, et protseduur aitab just selliste piirkondade puhul, millest trenniga jagu ei saa ning on efektiivne lokaalsete rasvaladestuste vähendamiseks.
“Tulemused on püsivad, kuna külmutatud rasvarakud ei tule tagasi,” ütleb spetsialist ning lisab, et peale mõningase tuimuse või tundlikkuse sellega suuremaid kõrvalmõjusid ei kaasne.

“Me kasutame Hispaania firma Cocoon Medicali aparaati mis võtab rasvapolstri tugevasse vaakumisse ning on seetõttu suuteline rasvkoe temperatuuri viima võimalikult madalale,” selgitab Bajandurova ning annab ka vastuse, miks just vipMedicumi aparaati on paljud kiitnud. “Paljude teiste krüoaparaatide puhul vaakumit ei teki, vaid kasutatakse külmutatud otsikut, millega naha peal liigutakse. See aga tähendab seda, et vereringe toimib täielikult edasi ja soojendab kudet edasi, sellel ajal, kui me seda jahutada üritame.”

Et külmravi paremat tulemust annaks, soovitab Natalja teha lisaks lümfitegevust stimuleerivat Endospheres teraapiat. „Kuna krüolipolüüsi puhul külmakraadidega hävitatud rakud väljutatakse organismist lümfi kaudu, siis on soovitatav teha lümfi stimuleerivaid protseduure. Endospheres on selleks ideaalne protseduur,” tõdeb Natalja. Endospheres teraapia on mõnus massaažilaadne protseduur, kus kompressioonvibratsiooni mehhanismiga stimuleeritakse lümfiringlust, ühtlustatakse rasvkudet ja parandatakse ka vereringet. See aitab tulemust kiiremini saavutada ning ühtlasi pinguldab ka nahka. Lisaks kehaprotseduuridele kasutatakse Endospheres protseduuri ka lõtvunud näonaha pinguldamiseks.