Oma naha eest tasub hoolitseda.
Kui meie näonahk on terve ja noor, tunneme ka iseend kohe paremini. Olgu probleemiks aknearmid, ebatasane nahk või ajaga kaasnev naha lõtvumine. Enesekindluse tõstmiseks soovime, et meie nahk oleks võimalikult terve, särav ja nooruslik. Kuidas seda saavutada ilma ilukirurgiata?
VipMedicumi esteetilise meditsiini kliinik pakub mitmeid protseduure, mis aitavad meil oma naha eest hoolitseda ja nautida veel muretuid aastaid. Ja mitte ainult meie näonahk ei vaja tähelepanu, vaid ka kaela, dekoltee ja käte ümber olev nahk vajab hoolt. Ja sügis-talvine aeg, mil aktiivset päikest on meie laiuskraadil vähem, on ideaalne aeg, mil ka mõningast taastumisperioodi nõudvaid protseduure ette võtta.

VipMedciumi kliinik on tuntud oma laserprotseduuride poolest, olles Tallinnas kõige pikaajalisema kogemusega kliinik, kes on protseduure teinud juba alates 2012. aastast. Kliinikust on saanud ka lasermetoodikate treeningkeskus, kus on kasutusel kõige uuemad ja kvaliteetsemad laserid, mille abil saab oma näonaha noorendmisele kaasa aidata.

Protseduurides kasutatakse Fotona Technology seadmeid, mis on läbinud range kvaliteedikontrolli ning on seega väga usaldusväärsed. VipMedicumis kasutusel oleva süsteemi SP Dynamis meditsiinilaser võimaldab läbi viia üle 50 erineva protseduuri.

Taasta naha siidine pehmus laserkoorimise abil

Aeg on meie naha suurimaid vastaseid. Üks ohutumaid ja tõhusamaid meetodeid laserkosmetoloogia vallas on laserkoorimine, mis aitab taastada naha siledust, elastsust, värskust ja pehmust. Tänu koorimisele kaovad naha pinnalt peened ebatasasused ja armid, silenevad kortsud, puhastuvad poorid ning nahk omandab terve jume, mis on iseloomulik noorele eale.

Laserkoorimine jaguneb kaheks: külmaks ja kuumaks laserkoorimiseks. Kui mõlema protseduuri eesmärgiks on ńaha pinna kiire tasandamine ja siidise pehmuse taastamine, siis kuumkoorimine ka pinguldab nahka märkimisväärselt.

VipMedicumi kliinikust on saanud ka lasermetoodikate treeningkeskus, kus on kasutusel kõige uuemad ja kvaliteetsemad laserid.

Sügavamate aknearmide vastu aitab lihvimine

Kui nahal on sügavamad armid, võib koorimisest väheks jääda. Sellisel juhul on võimalus kasutada laserlihvimist, mis suudab nahka märkimisväärselt uuendada. Kuna laserkiire mõjutussügavust saab väga täpselt reguleerida, siis ei pea kartma ka tüsistuste tekkimist protseduuri järel.

Laserlihvimine on ühekordne protseduur, kuid nõuab taastumisperioodi. Kohe pärast protseduuri on nahk kuni kaks nädalat justkui päevitunud, seejärel aga kattub koorikuga, mis koorub 1–2 nädala jooksul maha. Samas on protseduuri mõju tunduvalt pikem kui laserkoorimisel, ulatudes 1–3 aastani.

Terve nahk tõstab meie enesekindlust.

Näokudede pinguldus

Võitlus vananemisega ei pea olema ränkraske. Kõige rohkem tekitab tuska näokudede allavajumine, mille tõttu tekib topeltlõug, põsed vajuvad rippu ning näoovaal hägustub. Kui kosmeetikaga neid enam ei varja, ei pea kohe ka noa alla kiirustama. On olemas hoopis taskukohasemaid ja kiiremaid meetodeid, mille abil naha noorust taastada.

Fraktsioneeritud lasernoorendamise tehnoloogiaga saab nahka pinguldada ilma skalpellita, see on kiire, ohutu ja valutu ning annab märkimisväärse ja kauakestva tulemuse.

Protseduuri käigus tunneb patsient päikesepõletust meenutavat põletustunnet ning pärast sessiooni võib tekkida kerge turse. Kuna protseduur vajab 4–5 päeva pikkust taastumist kodustes tingimustes, peetakse fraktsioonnoorendamist nädalavahetuse protseduuriks.

Noorendavat toimet on näha kohe, kuid 2–4 kuu jooksul see võimendub veelgi. Kokku koosneb kuur 2–3 protseduurist, mis toimub korra kuus.

Näonaha värskendamine ilma igasuguse taastusperioodita

Oma näonahka saab noorena hoida ka tehes SMOOTH-noorendusprotseduuri. Protseduuri ajal soojendatakse naha pindmist kihti, mille tulemusena tõmbub nahk kokku ning näeb välja sile, pingul ja elastne ning ka väikesed kortsud kaovad kiirelt.

Pärast protseduuri tunneb patsient end, nagu oleks päeva rannas veetnud. Nägu on kergelt punetav ja võib tekkida väike turse, mida teised ei märkagi. Juba 12 tunniga nähud kaovad, mistõttu pole ka taastusperioodi vaja – võib kohe oma igapäevaste toimetuste juurde tagasi pöörduda.

Mõjuta nahka nii pealt kui alt

VipMedicumis saab kasutada ka 4D lasernoorendust või Thermal Active protseduuri, mis ühendavad endas mitut parimat laserprotseduuri.

Suukaudne lifting – see tähendab kudede õrna mõjutamist seespidiselt, kus stimuleeritakse kollageeni suu limaskesta poolt. Laseri toimel tõmbuvad vanad väljaveninud kollageenikiud kokku ja aktiveerub uue kollageeni teke. Nina-suu voldi piirkonnas on tulemust näha silmapilkselt juba pärast ühte protseduuri ning see on võrreldav täitesüstide toimega.

Teiseks protseduuriks on naha fraktsioonnoorendamine, kus kõrgel temperatuuril kiired avaldavad parajate annustena toimet sügavamatele nahakihtidele, kahjustamata seejuures nahka. Koostöös suuõõne protseduuriga võimaldab see taastada naha struktuuri ideaalse seisundini.

Kolmandaks etapiks on kudede sügav soojendus, kus laser soojendab koed ohutult ja kiiresti läbi kogu ulatuses, mis aitab välistel mõjutustel paremini toimida ning kiirendab seega noorendava efekti saabumist.

Need eespool kirjeldatud protseduurid ongi kolm osa Thermal Active’i meetodist. 4D puhul lisandub viimase etapina ka kerge pindmine naha koorimine.

Fotona Technology laser ning vipMedicumi spetsialistide pikaaegne kogemus võimaldab saavutada parimaid tulemusi erinevate nahamurede lahendamisel. Võtke ühendust vipMedicum kliinikuga, kui soovite oma nahka pinguldada, aknearmidest lahti saada või kortsudest vabaneda.